Skip to main content

Bureauprofiel

Wie zijn wij?

Houthoff Training & Coaching is een landelijk bureau in Den Haag en verzorgt opleidingen, teambuilding, coaching, 2e spoor trajecten, outplacement en assessments. Wij richten ons medewerkers en leidinggevenden van middelgrote tot grote organisaties zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven.

De directie bestaat uit Linda Houthoff en Peter van der Niet. Zij werken met een team van vijfentwintig opleiders en coaches. Samen staan zij garant voor een inspirerende en enthousiaste werkwijze.

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij Houthoff hoog in het vaandel. Het bureau vernieuwt constant haar aanbod door in te spelen op ontwikkelingen en deze te vertalen in concrete diensten.

Kernkwaliteit van Houthoff is het leveren van maatwerk.

Al onze diensten zijn gericht op het bewustmaken en zo effectief mogelijk inzetten van ieders (verborgen) kwaliteiten op de werkplek. Het professionaliseren van klantgerichtheid is ??n van de meest gevraagde diensten die Houthoff levert. 

Waarom kiezen voor Houthoff?

Houthoff stelt hoge eisen aan de wijze waarop haar dienstverlening tot stand komt. Wij staan ervoor garant dat de dienstverlening volledig transparant tot stand komt en uitstijgt boven de verwachtingen van u als opdrachtgever. Houthoff beschikt over een kwaliteitsborgingsysteem waarbinnen rekening wordt gehouden met de wensen van de opdrachtgever en de deelnemers.

Houthoff is gericht op het werkelijk maken van contact en verbinding. Wij zetten graag die extra stap voor u, zodat we een bestendige relatie met elkaar aangaan.

Houthoff staat voor vernieuwen en biedt haar diensten aan vanuit de double loop-gedachte. In tegenstelling tot single loop learning wat slechts leidt tot aanpassing, stelt double loop learning organisaties in staat tot vernieuwing. Vernieuwing die noodzakelijk is voor een voorhoedepositie in de strijd om marktaandeel in veranderlijke en moeilijk te voorspellen markten. Double loop learning laat mensen zich bewust worden van de eigen leerstijl en geeft zicht op de daarbij passende leermethodes, leervaardigheden en leertechnieken.

Houthoff is een erkende onderwijsinstelling voor kortlopende beroepsgerelateerde trajecten en ingeschreven in het CRKBO register 

CRKBO erkenning