Skip to main content

Timemanagement

Tijd is een kostbaar goed dat steeds schaarser wordt. 'Zaten er maar meer uren in een dag' en 'Waar haal ik de tijd vandaan' zijn typische allerdaagse uitspraken. Onder de lunch vergaderstukken doorkijken, terwijl u telefoneert de agenda van de volgende dag doornemen - het zijn vaardigheden die we dagelijks met het grootste gemak hanteren.

Als we echter in tijdnood komen ontstaat er stress en slaat ons gevoel om. We staan vijandig tegenover alles wat tijd in beslag neemt. Denk maar eens wat een storing van de computer voor agressie bij u teweeg kan brengen!

Wilt u weer overzicht krijgen over uw tijdsindeling en niet langer geleefd worden door uw agenda? In de training timemanagement gaan we aan de slag met het stellen van prioriteiten, het omgaan met tijdverslinders maar ook kijken we kritisch naar uw eigen gedrag zoals uitstellen, grenzen stellen en delegeren.

 

Timemanagement

Voor wie?
Teams, directies, managers, projectleiders en medewerkers die het gevoel hebben voortdurend in strijd te zijn met de klok, altijd haast hebben en hun tijd efficiënter willen gebruiken

Houthoff biedt deze training aan in de vorm van: