Skip to main content

Coach in Den Haag

U zoekt een coach in Den Haag?

Houthoff Training & Coaching is al 24 jaar zeer succesvol actief op het gebied van life -, loopbaan -,management -, communicatie -, mental -, assertiviteit en businesscoaching. Succesvol zijn betekent dat onze klanten slagen voor hun doelstellingen en we krijgen een 8+ van onze klanten. 

Onze klanten zijn onder anderen: Voortgezet Onderwijs Haaglanden, de NIBC Bank, het HAGA ziekenhuis, het Medisch Centrum Haaglanden, de Gemeente Den Haag, diverse ministeries en overheidsinstellingen, Vrije Scholen, het Haags Werkbedrijf en nog vele andere profit en non-profit organisaties in Nederland.

Het traject dat wij aanbieden is altijd maatwerk en wordt met de volgende stappen gerealiseerd:
- Een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om te ervaren of er een klik is en op welke doelen gecoacht gaat worden en wat de inschatting is qua aantal gesprekken. 
- Je ontvangt naar aanleiding van het intakegesprek van ons een voorstel met daarin de doelen, het resultaat, het aantal gesprekken, de kosten en een concept opdrachtbevestiging
- Pas als Houthoff de getekende opdrachtbevestiging van je terug ontvangt is er een overeenkomst en kan het traject van start.

Afhankelijk of je zelf opdrachtgever bent of je werkgever wordt de factuur naar het juiste adres verstuurd.

Houthoff is ingeschreven in het CRKBO register (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en is daarmee een erkende onderwijsinstelling en vrijgesteld van BTW.