Mental coach

Onze mental coach zorgt voor een beter resultaat

U zoekt niet voor niets naar een mental coach. Want ook al heeft iedereen genoeg kwaliteit en talent, er valt altijd nog veel te verbeteren. Natuurlijk is aanleg vereist, maar een mental coach zal dit talent vergroten en benutten. Behalve dat dit leuk is, is het ook een winst voor in de werksfeer. Want het is bewezen dat mental coaching de bedrijfsresultaten aanzienlijk verbetert.

De mental coaching van Houthof Trainingen is ook hierin toegespitst. Wij bieden maatwerk trajecten die (zakelijke) vaardigheden en kwaliteiten verder ontwikkelen en bijsturen. Dankzij ons grote netwerk van professionals laten wij mental coach en training perfect aansluiten op iedere organisatie. Wilt u ook geen kans onbenut laten? Kies dan ook voor de expertise van onze ervaren mental coach.

Nu werken aan persoonlijke ontwikkeling

Wie is uw mental coach?

Houthoff Trainingen levert niet zomaar iemand. Deze mental coach die u komt helpen beschikt over een grote dosis levenservaring en heeft bovendien een passende opleiding en achtergrond. Dit kan variëren van mental coach, organisatieadviseur, loopbaanconsulent, projectmanager tot psycholoog.

En dankzij ons gevarieerde bestand is er gegarandeerd een mental coach wiens aanpak u aanspreekt en die perfect past bij u persoonlijk, of bij uw bedrijfscultuur. Hoe dan ook, al onze mental coaches hanteren de ethische gedragscode van het NOBCO ( Nederlandse Orde van Beroeps Coaches ).

Manier van mental coaching

Gelukkig hanteert Houthoff trainingen geen standaard werkwijze. Want alleen met maatwerk krijgt u kwaliteit. Daarom kiezen wij met u voor de meest geschikte mental coach. Samen met hem of haar bepaalt u in het voortraject wat er zoal speelt. Daarna presenteert uw mental coach u een voorstel. Dit zal een kortlopende intensieve mental coaching zijn, of een meer uitgebreide teamtraining.