Teamcoach

Onze teamcoach zorgt voor een beter bedrijfsresultaat

Wanneer er binnen uw team ‘synergie’ ontstaat, gebeuren er bijzondere dingen. Uw werknemers worden vrolijker, productiever en leveren betere prestaties. Een teamcoach zal deze synergie laten ontstaan en vasthouden. En met een goede en ervaren teamcoach brengt u nieuw elan in uw team, wat een garantie is voor een beter bedrijfsresultaat.

De teamcoach van Houthoff Trainingen richt zich hier volledig op. Met een doeltreffend plan van aanpak bouwen wij aan de talenten binnen uw team, en slaan bruggen tussen collega’s die niet meer te breken zijn. Zo krijgt u een daadkrachtig team waar u op kunt bouwen. Allemaal dankzij onze ervaren teamcoach.

Een teamcoach nodig?

Hoe werkt onze teamcoach?

De teamcoach van Houthoff trainingen hanteert geen standaard aanpak. Want maatwerk is onze kernkwaliteit. Daarom beginnen wij samen met u aan een voortraject, waarin wij met u vaststellen wat er zoal speelt. En of er knelpunten zijn die moeten worden behandeld door de teamcoach. Hierna presenteren wij uw bedrijf een voorstel. Dit kan een kortlopende intensieve (team)training zijn, of een meer uitgebreide teamcoaching.

Aandachtpunten van onze teamcoach

Uw teamcoach kan verschillende vragen ter sprake laten komen voor de teamontwikkeling:

  • Hoe kunnen wij een meer open communicatiesfeer bevorderen?
  • Hoe kunnen wij als team omgaan met veranderingen?
  • Hoe wordt ons team daadkrachtiger, doeltreffender en efficiënter?
  • Hoe kunnen wij gebruik maken van alle unieke talenten van het teamlid?
  • Hoe bespreken wij op een constructieve manier de onderlinge samenwerking?
  • Hoe verbeteren wij de sfeer en dus het werkplezier binnen het team?
  • Hoe krijgen we de neuzen van de afdeling dezelfde kant op? 

Resultaten van de teamcoach

De resultaten van de teamcoach zijn uiteindelijk steeds te vertalen naar de effectiviteit van het team als geheel. De volgende resultaten kunnen specifiek genoemd worden: Een verbeterde communicatie, groot onderling vertrouwen en meer openheid en enthousiasme in het team. Hiernaast zorgt onze teamcoach voor de verheldering van doelen en taken, zowel van het gehele team als van de individuele teamleden.