Assertiviteitscursus

Assertiviteitscursus

Wie heeft er geen baat bij een gezonde dosis assertiviteit? Het is een grote kwaliteit om precies te kunnen zeggen wat u denkt, zonder bang te zijn voor conflicten. Het geeft de kracht om voor uzelf op te komen zonder daarbij een ander te kwetsen. Veel mensen dromen slechts hier slechts over, terwijl dat niet nodig is. Want assertiviteit is aan te leren.

Dit doet Houthoff Trainingen al jaren. Niet met trucjes, maar met assertiviteitscursussen die werken. De professionele methoden die gehanteerd worden binnen iedere assertiviteitscursus halen het beste uit iedereen. En dat is voor u persoonlijk of voor een werkgever een kans die niet gemist mag worden. Kies nu ook voor onze assertiviteitscursussen.

 

Assertiviteitscursus? Informeer hier!

 

Over onze assertiviteitscursus

Ieder persoon is verschillend. Dit is niet erg, maar juist goed. Wel gaat iedereen verschillend om met assertiviteit. Een assertiviteitscursus moet hier op zijn ingericht, zodat de deelnemer door persoonsgerichte feedback optimaal verder groeit. In onze opleiding trainen wij daarom vaardigheden voor assertiviteit met oog voor ieders persoonlijkheid. 

Wie geeft de assertiviteitscursus?

Behalve dat al onze trainers over een grote dosis levenservaring beschikken, hebben zij ook een adequate opleiding en achtergrond. En omdat wij beschikken over een zeer gevarieerd bestand van professionals sluit de assertiviteitscursus gegarandeerd aan bij uw wensen.

De kwaliteit van onze assertiviteitscursus

Assertiviteit moet blijvend zijn. Daarom is een assertiviteitscursus met bewezen kwaliteit een vereiste. Want een trucje aanleren werkt nooit, omdat het effect van korte duur is. Het is veel verstandiger om te kiezen voor de assertiviteitscursus van Houthoff Trainingen, gezien wij over alle vereiste kwaliteitsgaranties beschikken.